Hero Image
19 november 2020
Info Day - Netherlands

Virtuele Stands

 

De lijst met virtuele stands maakt het onder andere mogelijk om de deelnemers aan de infodag te bekijken en vergaderingen te plannen: 

GROW

Het Directoraat-generaal Interne markt, industrie, ondernemerschap en midden- en kleinbedrijf is verantwoordelijk voor het EU-beleid inzake de interne markt, de industrie, het ondernemerschap en kleine bedrijven.
Lees meer
 

 EASME

Het uitvoerend agentschap voor het midden- en kleinbedrijf (EASME) is door de Europese Commissie ingesteld om namens haar enkele EU-programma's te leiden op het gebied van ondersteuning en innovatie van het mkb, milieu, klimaatactie, energie en maritieme zaken.
Lees meer
 

 

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network (EEN) helpt ondernemers, onderzoeksinstituten, universiteiten, technologiecentra en instellingen voor bedrijfs- en innovatieontwikkeling met het vinden van partners wereldwijd.
Lees meer
 

 

Erasmus for Young Entrepreneurs

Een grensoverschrijdend uitwisselingsprogramma dat jonge ondernemers de kans geeft te leren van ervaren ondernemers. De ervaren ondernemer profiteert van de frisse blik op zijn bedrijf en krijgt de kans om met buitenlandse partners samen te werken, informatie over nieuwe markten te verwerven en vaardigheden over te dragen.
Lees meer
 

 

European IP Helpdesk

De Europese IP Helpdesk is een dienst die wordt geleid door het Uitvoerend Agentschap voor het midden- en kleinbedrijf van de Europese Commissie (EASME), met beleidsadviezen van het Directoraat-generaal Interne markt, industrie, ondernemerschap en midden- en kleinbedrijf (DG Grow) van de Europese Commissie. De helpdesk ondersteunt grensoverschrijdende activiteiten van het mkb en zijn onderzoeksactiviteiten om technologieën en andere intellectuele-eigendomsrechten (IE-rechten) en de assets daarvan op EU-niveau te verspreiden en te valoriseren.
Lees meer
 

 SOLVIT

SOLVIT zorgt voor snelle en pragmatische oplossingen voor burgers en bedrijven die problemen ervaren als zij naar een ander EU-land willen verhuizen of daar zaken willen doen. SOLVIT is een gratis dienst die wordt aangeboden door de centrale overheid van alle EU-landen, IJsland, Liechtenstein en Noorwegen.
Lees meer
 

 

Registratie
Gesloten sinds 20 november 2020
Georganiseerd door
Deelnemers
Overige 36
Overheid/ autoriteit 25
Publieke sector 24
Vereniging/ Agentschap 10
Start-uphub/ startercentrum 5
Academische wereld/ universiteit 4
Bank/financieel tussenpersoon 4
R&D-instelling 2
Ngo 1
Totaal 111