Hero Image
19 november 2020
Info Day - Netherlands

European IP Helpdesk

De Europese IP Helpdesk is een dienst die wordt geleid door het Uitvoerend Agentschap voor het midden- en kleinbedrijf van de Europese Commissie (EASME), met beleidsadviezen van het Directoraat-generaal Interne markt, industrie, ondernemerschap en midden- en kleinbedrijf (DG Grow) van de Europese Commissie. De helpdesk ondersteunt grensoverschrijdende activiteiten van het mkb en zijn onderzoeksactiviteiten om technologieën en andere intellectuele-eigendomsrechten (IE-rechten) en de assets daarvan op EU-niveau te verspreiden en te valoriseren.

 

Over ons

Het voornaamste doel van de Europese IP Helpdesk is om, naast het aanbieden van heel uiteenlopend informatiemateriaal en een telefonische hulpdienst voor directe IE-ondersteuning en scholing op locatie en online, aan IE-capaciteitsopbouw te doen wat betreft het hele scala aan IE-praktijken: van informatieoverdracht tot strategisch gebruik en succesvolle exploitatie. Deze versterking van de IE-competenties is gericht op het mkb in de EU, deelnemers aan en kandidaten voor door de EU gefinancierde projecten, en degenen die belang hebben bij innovatie in de EU om IE sterker te vertalen in het innovatie-ecosysteem van de EU.

Of je nu persoonlijke steun nodig hebt bij een specifieke IE-kwestie, geïnformeerd wilt worden over de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van IE en innovatie in Europa, of geïnteresseerd bent in scholing over IE, de Europese IP Helpdesk is de aangewezen partner voor jou.

 

Aanvullende bronnen

Hulplijn: Meld je aan op de website van de Europese IP Helpdesk, of neem telefonisch of via de fax contact op en uiterlijk binnen drie werkdagen krijg je hulp bij je specifieke IP-vraag van een team van ervaren rechtsdeskundigen.

Scholing & events: Schrijf je in voor gratis webinars of spreek het team op scholingsevenementen en conferenties.

 

Nuttig materiaal

Your Guide to IP Management in International Business

Making the Most of Your H2020 Project

IP Specials

IP Specials: themapakketten met interviews, artikelen, scholingsaanbiedingen en nog veel meer

 

Contact

Email | service@iprhelpdesk.eu

Website | iprhelpdesk.eu

Registratie
Gesloten sinds 20 november 2020
Georganiseerd door
Deelnemers
Vereniging/ Agentschap 10
R&D-instelling 2
Overheid/ autoriteit 25
Publieke sector 24
Academische wereld/ universiteit 4
Start-uphub/ startercentrum 5
Bank/financieel tussenpersoon 4
Ngo 1
Overige 37
Totaal 112