Hero Image
19 november 2020
Info Day - Netherlands

Erasmus voor jonge ondernemers

Een grensoverschrijdend uitwisselingsprogramma dat jonge ondernemers de kans geeft te leren van ervaren ondernemers. De ervaren ondernemer profiteert van de frisse blik op zijn bedrijf en krijgt de kans om met buitenlandse partners samen te werken, informatie over nieuwe markten te verwerven en vaardigheden over te dragen.

 

Voordelen

Het is een echte win-winsamenwerking waarin beide partijen ook nieuwe Europese markten of zakenpartners kunnen vinden en andere manieren van zakendoen ontdekken.

Op de langere termijn profiteer je van ruime netwerkmogelijkheden en misschien besluit je wel om de samenwerking voort te zetten als vaste zakenpartners (bijvoorbeeld onderaannemingsactiviteiten, als aannemer-leverancier).

"Erasmus for Young Entrepreneurs" wordt gefinancierd door de Europese Commissie en opereert in de deelnemende landen met behulp van de lokale aanspreekpunten, die weten hoe ze bedrijven moeten steunen (bijvoorbeeld Kamers van Koophandel, start-upcentra enzovoort). Hun activiteiten worden op Europees niveau gecoördineerd door het Ondersteuningsbureau van het programma.

 

Aanvullende bronnen

Brochure Erasmus for Young Entrepreneurs

Flyer Erasmus for Young Entrepreneurs

 

Contact

Malta Enterprise
Life Sciences Park
SGN 3000 San Gwann

Mevr. Brigitte Tanti | brigitte.tanti@maltaenterprise.com | Tel. +356 22677600

Website | www.erasmus-entrepreneurs.eu

Registratie
Gesloten sinds 20 november 2020
Georganiseerd door
Deelnemers
Vereniging/ Agentschap 10
R&D-instelling 2
Overheid/ autoriteit 25
Publieke sector 24
Academische wereld/ universiteit 4
Start-uphub/ startercentrum 5
Bank/financieel tussenpersoon 4
Ngo 1
Overige 37
Totaal 112