Hero Image
19 november 2020
Info Day - Netherlands

Aan de thematafels meedoen

Hoe krijg je toegang tot de thematafels

Na bepaalde sessies worden er thematafels gehouden. In deze aanvullende videoconferentiesessies kunnen de deelnemers verder praten met deskundigen. De thematafels zijn minder gestructureerd en wat kleiner van opzet dan de hoofdsessies.

Op de dag van het event kun je toegang krijgen tot de thematafels door naar de pagina Agenda te gaan (1). Je moet al geregistreerd zijn om toegang te krijgen tot de thematafels via My Agenda (2 – je moet ingelogd zijn om deze pagina te kunnen zien). Om alle thematafels van het programma te zien ga je naar Event Agenda (3).Op de Event Agenda hebben de thematafels een knop ‘Join Online Session’. Je kunt de knop niet activeren als de thematafels niet toegankelijk zijn. Als de knop felgroen wordt, kun je streamen. Tip: vernieuw de pagina enkele minuten voor de geplande begintijd.

Kies op de Event Agenda een thematafelsessie uit. Hierdoor open je het sessievenster met nadere informatie aan de rechterkant. Als je op ‘Join Online Session’ klikt, start het kijkplatform (programma dat de sessie afspeelt).

Hoe bekijk je de streams van de sessies

Als je op ‘Join Online Session’ klikt, word je naar het virtuele discussieplatform geleid, onder leiding van een deskundige. Er zijn maximaal 9 deelnemers tegelijkertijd op het scherm zichtbaar, maar het aantal deelnemers dat zich op een gegeven moment in de discussie kan mengen is onbeperkt (bv. door vragen te stellen of chatberichten te sturen).   

Wanneer de deelnemers op de knop ‘Join’ klikken, krijgen ze even de gelegenheid om hun webcam en microfoon te testen. Onder Camera, Microphone en Output vind je meer informatie over systeemopties.

De lijst met deelnemers is aan de rechterkant van het scherm te zien.


De deelnemers kunnen ook nog de chatbox gebruiken. Tijdens de sessies: we raden je ook aan om de chatboxfunctie te gebruiken als je een vraag wilt stellen of je stem wilt laten horen.

Aanbevolen webbrowsers

Zorg ervoor dat je voor alle sessies de laatste versie van je browser hebt geïnstalleerd via de volgende links:

Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met: events@euopen4business.eu.

Registratie
Gesloten sinds 20 november 2020
Georganiseerd door
Deelnemers
Vereniging/ Agentschap 10
R&D-instelling 2
Overheid/ autoriteit 25
Publieke sector 24
Academische wereld/ universiteit 4
Start-uphub/ startercentrum 5
Bank/financieel tussenpersoon 4
Ngo 1
Overige 37
Totaal 112