Hero Image
19 november 2020
Info Day - Netherlands

Toegang verkrijgen en sessies streamen

Hoe krijg je toegang tot de streams van de sessies?

Op de dag van het event kun je toegang krijgen tot de sessies door naar de pagina Agenda te gaan (1). Om toegang te krijgen tot de sessies waarvoor je je geregistreerd hebt, ga je naar My Agenda (2 – je moet ingelogd zijn om deze pagina te kunnen zien). Om alle sessies van het programma te zien ga je naar Event Agenda (3).Op de Event Agenda hebben de voornaamste sessies met streams een knop ‘Join Online Session’. Je kunt de knop niet activeren als de sessiestreams niet toegankelijk zijn. Als de knop felgroen wordt, kun je de sessie streamen. Tip: vernieuw de pagina enkele minuten voor de geplande begintijd van de sessies die je wilt bijwonen.

Klik op de Event Agenda op de sessies die je wilt streamen. Hierdoor open je het sessievenster met nadere informatie aan de rechterkant. Als je op ‘Join Online Session’ klikt, start het kijkplatform (programma dat de sessie afspeelt).

Hoe bekijk je de streams van de sessies?

Als je op de knop ‘Join Online Session’ klikt, start het kijkplatform (programma dat de sessie afspeelt) op een ander tabblad of in een ander venster. Wil je het programma op volledig scherm zien, klik dan op het ‘full screen’-pictogram rechtsonder op het scherm. Gebruik de volumeregelaar van je hoofdtelefoon of computer om het geluidsvolume aan te passen.


Vragen stellen

Benut je deelname maximaal door tijdens de sessies vragen te stellen. Je kunt vragen insturen via het Q&A-vak op het bedieningspaneel van het sessieprogramma.

Klik op het Q&A-pictogram om het bedieningspaneel groter te maken. Typ je vraag in het drop-down-tekstvak en klik op ‘Send’.

Aan peilingen en een exit-enquête meedoen

Tijdens de sessie verschijnen er enquêtevragen op je scherm. Beantwoord de enquêtevragen dan even en klik op ‘Submit’.

Vergeet aan het einde van elke sessie niet om onze exit-enquête in te vullen. We horen graag jouw feedback op de sessie(s) die je hebt bijgewoond en of/hoe we nog dingen kunnen verbeteren.

  Heb je nog vragen? Neem dan contact op met: events@euopen4business.eu.

  Registratie

  Gesloten sinds 20 november 2020

  Georganiseerd door

  Deelnemers

  Vereniging/ Agentschap 10
  R&D-instelling 2
  Overheid/ autoriteit 25
  Publieke sector 24
  Academische wereld/ universiteit 4
  Start-uphub/ startercentrum 5
  Bank/financieel tussenpersoon 4
  Ngo 1
  Overige 37
  Totaal 112