Hero Image
19 november 2020
Info Day - Netherlands

FAQ – tolkdiensten voor sessies

Toegang krijgen tot tolkdiensten

Voor computers (met Google Chrome)

 1. U kunt Interprefy gebruiken op uw computer voor hoofdsessies. Klik in de Agenda-pagina op de titel van de sessie die u wilt volgen om het beschrijvingsvenster te openen. Klik op de knop 'Deelnemen aan sessie' om de sessie te openen in een andere browser. Keer terug naar de beschrijving van de sesie in de Agenda pagina en klik op de knop 'Venster voor tolkdiensten openen. 2. Dit opent het Interprefy-venster. Kies uw gewenste taal uit de lijst voor u de verbinding maakt.

      

 3. Vergeet niet de audio van de sessie-streamspeler uit te schakelen, zodat u enkel de tolk hoort. Rechtsklik op het browsertabblad en kies 'Geluid van site dempen'.


  Geniet van uw sessie in de gewenste taal!


  Voor niet-Chrome gebruikers  

  U hebt nog steeds toegang tot de tolkdiensten door de app te downloaden op uw slim apparaat. Volg daartoe de volgende stappen:

  Voor iPhone:

  1. Ga naar de App Store.
  2. Klik op 'Zoeken' en typ: ‘Interprefy’.
   De volgende afbeelding verschijnt. Druk op download.

  3. Open de app aan het einde van de download. U wordt gevraagd uw headset, zoals een hoofdtelefoon, aan te sluiten op uw apparaat.

    

  4. U wordt gevraagd het aanmeldingstoken in te voeren. Voer 'EUOPEN4BUSINESS' in. Voer de token in en selecteer uw taal.

           

  Geniet en volg uw sessie in de gewenste taal!

  U kunt naar de tolk luisteren terwijl u de live sessie bekijkt via de hoofdtelefoon die is aangesloten op uw apparaat. NB: Schakel het geluid van uw computer uit als u alleen naar de tolk wilt luisteren.      


  Voor Android:

  1. Ga naar de Play Store of de equivalente app op uw apparaat.
  2. Tik op ‘Interprefy’ in het zoekvak. Het volgende pictogram verschijnt. Druk er op en druk daarna op downoad.  3. Open de app aan het einde van de download. U wordt gevraagd uw headset, zoals een hoofdtelefoon, aan te sluiten op uw apparaat.  4. U wordt gevraagd het aanmeldingstoken in te voeren. Voer 'EUOPEN4BUSINESS' in. Voer het token in en selecteer uw taal.

      

  Geniet en volg uw sessie in de gewenste taal!

  U kunt naar de tolk luisteren terwijl u de live sessie bekijkt via de hoofdtelefoon die is aangesloten op uw apparaat. NB: Schakel het geluid van uw computer uit als u alleen naar de tolk wilt luisteren.    


  Systeemvereisten:

  Bandbreedte en latentie

  • Indien er slimme apparaten (laptops, tablets, smartphones) worden gebruikt: minimum 0,5 Mbps download per apparaat voor ALLE apparaten op hetzelfde netwerk, zelfs als ze het Interprefy-platform niet gebruiken.


  Hardware  

  • Laptop (Chrome geïnstalleerd): PC of Mac (Edge 80+ Chromium-versie ook ondersteund), of
  • Smartphones/tablets: Android 4.2 en hoger, iOS 8.0 en hoger (voor niet-Chrome gebruikers).

  Registratie

  Gesloten sinds 20 november 2020

  Georganiseerd door

  Deelnemers

  Vereniging/ Agentschap 10
  R&D-instelling 2
  Overheid/ autoriteit 25
  Publieke sector 24
  Academische wereld/ universiteit 4
  Start-uphub/ startercentrum 5
  Bank/financieel tussenpersoon 4
  Ngo 1
  Overige 37
  Totaal 112